Tempereren & invriezen
Tempereren en invriezen zijn essentiële diensten die wij aanbieden om de kwaliteit van temperatuurgevoelige producten te beschermen. Tempereren past de temperatuur geleidelijk aan om kwaliteitsverlies te voorkomen, ideaal voor producten zoals chocolade en bepaalde farmaceutica. Invriezen verlaagt snel de temperatuur tot onder het vriespunt, essentieel voor het verlengen van de houdbaarheid van voedsel en biofarmaceutische producten. Onze geavanceerde faciliteiten garanderen nauwkeurige temperatuurbeheersing, zodat uw producten optimaal bewaard blijven. Onze faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde koel- en vriestechnologieën die nauwkeurige temperatuurcontrole mogelijk maken, wat resulteert in veilige en effectieve behandeling van uw producten.
Overige Value Added Services
Vlekkeloze supply chains
Onze Value Added Services (VAL) verrijken uw logistieke ervaring door toegevoegde waarde te bieden aan elke stap van de supply chain. Door gebruik te maken van onze VAL-services kunt u zich verzekeren van een gestroomlijnde logistiek die verder gaat dan traditionele opslag en transport.